Sepet 0

8500 Valorant Points

3,8
Çok Yakında Turkcell Pasaj' da

 

Diğer Satıcılar

DİĞER TEKLİFLER

Zengin Oyun Deneyimi

8500 Valorant Points sayesinde sevilen nişancı oyunu Valorant içinde istediğiniz içeriğe kolayca ulaşabilirsiniz. Oyunu bambaşka karakterlerle oynayabilir, deneyiminizi daha zengin hale getirebilirsiniz.

Oyun Zevkinizi Katlayın

Valorant oyununda sevdiğiniz karakterlere ve aksesuarlara ulaşmak artık son derece kolay. Farklı ajanlar ve silah kaplamaları başta olmak üzere birçok içeriği satın alabileceğiniz 8500 Valorant Points çok işinize yarayacak. 

Ayrıcalıklı Oyunculardan Biri Olun

8500 Valorant Point ile sevdiğiniz oyunun ayrıcalıklı oyuncularından biri olmanız mümkün olur. Dilediğiniz içeriklere erişmek ve satın almak için 8500 Valorant Point ürününüzü kolaylıkla kullanabilirsiniz. Dijital ürünlerde, Mesafeli Satışlar Yönetmeliği’nin 15. maddesi uyarınca ürün iadesi ve iptali yapılamaz.

Teknik Özellikler

  • Ürün Model Adı: 8500 Valorant Points
  • Marka: Riot
  • Ülke: Çin

Ürün Model Adı
8500 VALORANT POİNTS
Üretim Yeri
TÜRKİYE
Seri - Imeı
SERİ
Dijital Ürün
1
Marka
RIOT

Ürün Değerlendirmeleri

8 kere puanlandı
3,8
* Satın alınan ürünler kullanıcılar tarafından değerlendirilebilir
Toplam 8 Yorumun Tanesini Okudun
Daha Fazla

Bu ürün için henüz soru sorulmamıştır.

Anlaşmalı olduğumuz bankalarla alışverişini kredi kartına taksit seçeneği ile hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde tamamlayabilirsin.

Sepetini hemen oluşturup Alışveriş Kredisi seçeneği ile ödeme adımında taksitlendirebilir, hızlı, kolay ve güvenli bir şekilde işlemlerini gerçekleştirebilirsin.

Pasaj’da ödeme kolaylığı sağlayan kredi kartı kampanyalarımızı kaçırmayın!

Campaign Img
%0 Faiz ile Alışveriş Burada!

7.500 TL’ye kadar olan alışverişinde 3 ay vade %0 faiz imkânı; 70.000 TL’ye kadar olan alışverişinde ise uygun faiz oranlarıyla 24 ay taksit seçenekleri seni bekliyor!

Devamı
Campaign Img
Turkcell Faturasıyla Ödeyen Kazanıyor

Pasaj alışverişinizi Turkcell faturanızla ödeyin, 250 TL'ye varan hediye kazanın!

Devamı

Dikkat edilmesi gerekenler
•İade edilecek ürünün orijinal kutusu bozulmamış olmalı, ürünlerde çizik veya herhangi bir hasar olmamalıdır. İade edilen ürün tüm yan ürün ve aksesuarlarıyla birlikte gönderilmelidir. Ürünlerin 14 günde iade koşullarına uygun bir şekilde iade edilmesi gerekmektedir.
•Büyük desili ürünlerde (Beyaz eşya, TV vb.) ambalajın teknik servis tarafından açılmadığı durumlar veya hasarlı ambalajlarda tutanak tutulmaması durumunda cayma hakkı geçerli değildir.
•İlgili yasa gereği faturasız iade ve değişim yapılamamaktadır.

İade yapılamayan ürünler:
•Dijital ürün kodlarında iade bulunmamaktadır. Elektronik ortamda anında iletilen hizmetler veya teslim edilen ürünlerde iade bulunmamaktadır.
•Kullanım esnasında vücut ile birebir temas gerektiren ve kullanımla beraber sağlık açısından tehlike arz edebilen ürünlerin iadesi/değişimi yapılamamaktadır. (Tüm Kişisel Bakım Ürünleri, Kulak içi /kulak üstü kulaklık, saat, akıllı bileklik vb.)

1

Ürünün teslim tarihinden itibaren
14 gün geçmediğine emin olun.

2

Pasaj üzerinde
“Siparişlerim” sekmesine girin

3

İade nedeninizi seçerek “İade Talebi OIuştur” butonuna tıklayın.

4

SMS ile gelecek
kargo kodunu
not alın.

5

Ürünü eksiksiz bir şekilde paketleyerek faturası ile birlikte Yurtiçi Kargo’ya 7 iş günü içinde teslim edin.

6

Ürün bize ulaştıktan sonra maksimum 5 gün içinde kontrol edilir, iade talebiniz onaylandığında paranız otomatik olarak bankanıza aktarılır.

Valorant’da Sınırsız Çatışma: 8500 Valorant Points ile Rekabette Öne Geçin

8500 Valorant points, Valorant oyununda kullanılan sanal para birimi olup zengin bir oyun deneyimi vadeder. Paket içerisinde yer alan sanal paraları kullanarak karakterinizi güçlendirebilir, yeni silahlar alabilir ve rakiplerinizle çok daha efektif bir şekilde mücadele edebilirsiniz. Turkcell Pasaj dijital ürün kodları arasında yer alan 8500 valorant points paketini inceleyebilir, güvenilir ödeme yöntemlerini kullanarak satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Çok daha keyifli bir oyun deneyimi için Valorant points sizlerle!

Oyunda Tarzınızı Gösterin: 8500 Valorant Points ile Ekipman ve Kozmetiklerinizi Ayarlayın

8500 Valorant points, ekipman ve kozmetik ayarlarınızı yenilikçi bir şekilde yapmanızı sağlar. Karakter ve oyun içi ekipmanların kişiselleştirilebilmesini olanaklı hale getiren bu tür ayarlamalar, yeterli miktarda sanal para ile son derece kolay gerçekleştirilebilir. Oyunda yapılabilen ekipman ve kozmetik ayarlarına şu şekilde örnek verilebilir:

  • Bir rakibe vurduğunuzda oluşan efekti kişiselleştirebilirsiniz. Vuruşun sesi, rengi ve animasyonu; yapacağınız değişikliklerin kapsamında yer alır.
  • Oyunda kullandığınız silahların görünümlerini değiştirebilirsiniz. Silahların deseni, rengi ve tarzını değiştirerek kişiselleşmesini sağlayabilirsiniz. Bu durum, çok daha keyifli bir şekilde oyun oynamanıza katkıda bulunur.

Bu tür öğelerin tamamı, Valorant oyununda kendi tarzınızı ön plana çıkarmanızı sağlayacaktır. Ekipman ve karakterinizi kişiselleştirebilmek için dijital paranızı kullanabilir, gerekli satın alma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz. Bu durum, rakiplerinizin bir adım önünde yer almanıza katkıda bulunacaktır.

8500 Valorant Points ile Silahlarınızı Size Özgün Hale Getirin

8500 Valorant points, silahları kendinize özgün hale getirmenize katkıda bulunur. Silah skinleri, ekipmanınızın tarzınızı yansıtacak bir görünüme ulaşmasını sağlar. 8500 valorant points özellikleri arasında yer alan silah kişiselleştirme seçeneği, çeşitli adımlar uygulanarak yapılabilir. Bu adımlar ana hatlarıyla şu şekildedir:

  • Oyun içinde kullanacağınız silahların farklı tarza ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Silahın rengini, tarzı ve desenini değiştirebilirsiniz. Bunun için sizlere sunulan seçenekleri incelemeniz ve satın alma işlemlerini gerçekleştirmeniz yeterli olacaktır. Her silah için farklı koleksiyonlar mevcut olup bu koleksiyonlar içerisindeki seçenekler, silahınızı kişiselleştirmenize destek olacaktır.
  • Envanterde bulunan silahları temsil eden ikonlar değişiklik gösterebilir. Bu ikonları, tarzınızı yansıtır şekilde değiştirebilirsiniz.
  • Rakibi bir silah ile vurduğunuzda, çeşitli vuruş efektleri ortaya çıkar. Bu efektleri değiştirmek istiyorsanız size sunulan seçenekleri değerlendirebilirsiniz. Vuruşun sesi, rengi ve animasyonunda birtakım değişiklikler yapabilir; tarzınızı ifade eden bir vuruş efektine sahip olabilirsiniz.

Bu ve bunun gibi değişiklikler, silahların size özel bir görünüm elde etmesini sağlayacaktır. Turkcell Pasaj oyun pinleri kategorisinde bulunan 8500 Valorant points, silahınızda istediğiniz değişiklikleri pratik bir şekilde yapmanızı olanaklı hale getirir.

8500 Valorant Points ile Oyunun Avantajlarını Yakalayın ve Öne Çıkın

Valorant oyununu çok daha avantajlı bir şekilde oynamanızı sağlayan 8500 Valorant points, rakiplerinizin bir adım önüne geçmenize katkıda bulunur. Dijital oyun paraları, size birçok avantaj sağlamakta olup bu avantajlar aşağıdaki gibi sıralanabilir:

  • Oyun içi kozmetik öğeleri satın alabilirsiniz. Silah kaplamaları, karakter görünümü başta olmak üzere pek çok konuda istediğiniz değişiklikleri yapabilirsiniz.
  • Oyunda çok daha hızlı bir şekilde ilerleyebilirsiniz. Size özel etkili ekipmanlar satın alabilir, bu ekipmanlar sayesinde rakiplerinizi alt edebilirsiniz. Ayrıca oyun içinde prestij elde etmeniz de olanaklıdır.
  • Belirli bir süreliğine açılan etkinliklere katılabilir, oyunda çok daha keyifli bir şekilde vakit geçirebilirsiniz.

Sizlere sunulan dijital paraları kullanarak oyunda etkin rol alabilirsiniz. Bunun yanı sıra rakiplerinizle mücadele edebilir, oyundaki başarınızı arttırabilirsiniz.

Kazanmak için Oynayın: 8500 Valorant Points ile Stratejik Avantajlar Elde Edin

8500 valorant points, stratejik avantajlar elde etmenize katkıda bulunan dijital paraları içerir. Valorant, etkili bir strateji ile rakiplerle yenilikçi mücadeleyi olanaklı hale getirir. Bu nedenle oyunda rakiplerinizin bir adım önüne geçmenizi sağlayan stratejiler geliştirebilirsiniz. Bunun için oyun içi çeşitli öğeleri satın almanız gerekebilir.

8500 vp, oyundaki satın alma işlemleriniz açısından size destek olacaktır. Gerekli öğeleri satın almanız halinde oyunda şu tür avantajlar elde edebilirsiniz:

  • Silah ve karakter skinleri satın alabilirsiniz. Böylelikle hem tarzınızı yansıtabilir hem de rakiplerinizle etkili mücadele edebilirsiniz.
  • Size özel olarak sunulan günlük ve haftalık tekliflerden yararlanarak çok daha uygun fiyatlarla etkili paketler satın alabilirsiniz.
  • Bazı karakterlerin kilidini açabilir, oyundaki çeşitliliğin artmasına katkıda bulunabilirsiniz.
  • Farklı etkinliklere katılabilir, oyundaki yerinizi sağlamlaştırabilirsiniz.

Oyunda efektif bir strateji oluşturmanızı sağlayan dijital paralar, aynı zamanda oyunun eğlenceli bir atmosfer elde etmesine katkıda bulunacaktır.

Kesintisiz Güncellenen İçeriklere 8500 Valorant Points ile Ulaşın

8500 valorant points, oyundaki güncellenen içeriklere kesintisiz bir şekilde ulaşmanızı sağlar. Güncellemelere erişmeniz, oyunu çok daha efektif şekilde oynamanız anlamına gelebilir. Güncellenen özellikler, karakterleriniz ve kullandığınız ekipmanların üst seviyeye ulaşmasına katkıda bulunur. Böylelikle çok daha yenilikçi karakter ve ekipmanlara sahip olabilir, rakiplerinizin bir adım önünde yer alabilirsiniz.

Güncellemelerin sağladığı avantajlar arasında, yeni karakterler ve özelliklerini keşfetmek de önemli bir yer edinir. Karakterlerinizin güçlü yanlarını keşfedebilir, oyunda çok daha etkili bir şekilde yer alabilirsiniz.

Güncel içerikler, aynı zamanda turnuva ve etkinliklere katılmanızı da sağlar. Turnuvalarda elde ettiğiniz başarılar, oyunda genel anlamda iyi bir pozisyon elde etmenize destek olur. Ayrıca geliştirilmiş oyun deneyimine erişebilir, yeni stratejiler ile oyundaki keyfinizi arttırabilirsiniz.

8500 Valorant Points’in Fiyatı Nasıldır?

8500 valorant points, farklı fiyatlar üzerinden satışa sunulabilir. Dijital para biriminin yer aldığı paketlerin fiyatlarını etkileyen en önemli husus, pakette yer alan paranın miktarıdır. Çok daha fazla sanal paranın bulunduğu paketlerin fiyatları diğerlerinden fazla olabilir. 8500 valorant points fiyatı kapsamında yüksek fiyatlı ürünler, birçok açıdan kullanıcılara avantaj sağlayabilir.

Bu avantajlardan ilki, daha fazla dijital paranın daha çok öğeyi satın almanıza katkıda bulunmasıdır. Oyundaki karakter ve ekipmanlarınızı geliştirmenizi sağlayan sanal paralar, oyundaki etkinliğinizin artması anlamına gelebilir. Bu nedenle daha çok sanal paranın yer aldığı paketler ile oyun içi satın alma işlemlerinizi geliştirebilirsiniz. Farklı bütçelere hitap eden paket seçenekleri sayesinde bütçenize uygun ürünleri satın alabilirsiniz. Bunun yanı sıra farklı seçenekleri değerlendirmeniz de olanaklıdır.

Oyunda Öne Geçiren 8500 Valorant Points Turkcell Pasaj’da!

8500 valorant points, oyunda öne geçmenizi sağlar. Pakette bulunan dijital paralar, oyun içi satın alma işlemlerinde bulunmanıza katkıda bulunur. Karakterinizi geliştiren öğeleri satın alabilir, yenilikçi karakterinizle oyunda dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Bunun yanı sıra silah başta olmak üzere çeşitli ekipmanlarınızı kişiselleştirebilirsiniz. Yapacağınız her geliştirme, ekipmanlarınızı çok daha efektif bir şekilde kullanmanızı sağlayacaktır.

Farklı sayıda dijital paraların yer aldığı 8500 valorant points, son derece yenilikçi bir içeriğe sahiptir. Pakette yer alan sanal paralar sayesinde istediğiniz içeriğe kolaylıkla erişim gerçekleştirebilirsiniz. Bunun yanı sıra 8500 valorant points skinler satın alabilir, etkili stratejiler geliştirebilirsiniz.

Siz de Turkcell Pasaj hobi ve oyun kategorisinde yer alan ürünü ve özelliklerini detaylı bir şekilde inceleyebilirsiniz. Paket satın alma işlemlerini güvenli bir şekilde gerçekleştirebilir, oyunda arzu ettiğiniz öğelere kolay ve pratik bir şekilde erişim sağlayabilirsiniz.

Daha Fazla

​​